Om oss

Amerikanska bilarBilligare amerikanska bilar till salu.

Vi har inga dyra flotta bilhallar. Inte heller har vi mängder med personal. Vår affärsidé är att hålla våra omkostnader på ett minimum. Detta gör givetvis att bilarna blir billigare för dig som kund. Vi säljer hellre en amerikanare till dig för bra pris istället för att lägga stora pengar på flotta lokaler och annat. Med andra ord. Hos oss kommer du att hitta kvalitétsbilar till bra mycket bättre priser än hos våra konkurrenter.

 

 

Vår målsättning.

Alla amerikanska bilar vi säljer är begagnade även om skicket kan variera ifrån en finare bruksbil med originalinteriör och originallack till en nyrenoverad utställningsbil med renoveringskostnader som ibland till och med överstiger bilens värde. Oavsett skick vill vi att du som kund ska känna dig trygg med att köpa en begagnad bil hos oss. Målsättningen är att alla våra amerikanska bilar till salu ska hålla en hög kvalitét. Vår samarbetspartner i USA granskar först alla fordon så att vi med säkerhet vet att de fordon som hamnar på hemsidan uppfyller våra krav. När din amerikanare sedan kommer till Sverige tar vi ansvar för att den går igenom besiktningen och levereras nyckelklar.

 

Vi gillar amerikanska bilar!

Vi gillar amerikanska bilar lika mycket som våra kunder gör. Finns det något bättre än att gå runt en sommarkväll på en motorträff och småprata med likasinnade och känna in den trevliga och välkomnande atmosfären? Kanske tar alla intryck dig tillbaka till din barndom eller dina sköna ungdomsår. Oavsett ålder är det många som förknippar just amerikanaren med en svunnen tid, kanske en tid i optimismens anda då bilen verkligen representerade något man stod för. En förlängning av en själv. Vi svenskar har ju en erkänt speciell relation dels till USA men kanske speciellt till jänkare. Oavsett varför man dras till amerikanare, om det är av nostalgiska skäl, ren och simpel smak eller kanske en förkärlek till rytande och respektingivande muskelmotorer delar vi entusiaster ett roligt, socialt och givande intresse.

De amerikanska bilar vi har till salu är bilar vi själva älskar och beundrar. Vi hoppas och tror att varje såld bil i Sverige är en bil som kommer få ett långt liv och som kommer att hjälpa till att bevara det kulturarv som vi håller så varmt om hjärtat. Ju fler amerikanska bilar som rullar i Sverige desto bättre!

 

Nya och begagnade reservdelar säljes.

Även om amerikanska bilar är byggda för att hålla med mycket stål och starka konstruktioner håller ju inget för evigt! Var rädd om din amerikanare och vårda den genom att köpa reservdelar i hög kvalité. De flesta reservdelar går att få tag på även om det ibland innebär att man får skeppa de över atlanten. I värsta fall letar vi rätt på bättre begagnade reservdelar till din amerikanare.

Hos oss hittar ni de flesta reservdelar till din veteranbil så ring eller maila oss för pris.